Digital redovisning Norrköping

Din digitala redovisningsbyrå i Norrköping

Vi hjälper foretag med trygg och säker digital redovisning i Norrköping med bred kompetens inom digital redovisning och bokföring. Vi erbjuder säkra och effektiva digitala redovisnings- och bokföringstjänster till företag och organisationer i Norrköping med omnejd. Vi har ett brett utbud av tjänster inom digital redovisning och bokföring. Personligt bemötande och professionell service är A och O för oss. Vi riktar oss mot små och medelstora företag där vi erbjuder hjälp med bokföring, redovisning och olika tjänster inom personaladministration, affärsjuridik och såklart rådgivning.

Det är viktigt för många företag att få fokusera på sin kärnverksamhet och då kan lösningen vara att låta en kompetent redovisningsbyrå helt, eller delvis ta hand om det. Låt oss hjälpa dig på ett smidigt och effektivt sätt. Vi tar hand om din bokföring och redovisning genom modern och digital teknik med hjälp av bokföringsverktyg online. Vi använder bland annat Visma E-ekonomi och Fortnox. Det är ett enkelt och smidigt sätt att avlasta företaget.

Kontakta oss via formuläret.

Låt oss sköta företagets bokföring

Många tycker all administration på företaget tar alldeles för mycket tid anspråk och kan vara väldigt svårt. Vi rekommenderar att låta en professionell redovisningsbyrå sköta det, helt eller delvis.

Det kan faktiskt vara ett effektivt sätt att garantera företagets lönsamhet samt slippa tråkiga överraskningar från skatteverket. Låt oss inleda ett effektivt samarbete för ökad trygghet och minskad stress. Våra skickliga rådgivare kan även hjälpa dig att hitta kostnadsbesparingar och minska personalkostnaderna.

Digital bokföring i Norrköping - så går det till

Vår expertis och erfarenhet gör att vi hanterar din bokföring och redovisning effektivt på distans. Vi har inarbetade rutiner och struktur i redovisningen, där du hela tiden online kan se statusen.

Vi kan ta hand firmans betalningar och faktureringar och upprättar kund- och leverantörskontra Våra medarbetare har bred kompetens från nästan alla branscher och verksamheter. Du behöver inte oroa dig för att vi inte vet vad vi gör, utan du kan tryggt överlåta bokföringen och redovisningen åt oss.

Vi ser att vi inleder vårt samarbete med ett personligt möte och diskuterar företagets behov och omfattningen. Efter det föreslår vi en skräddarsydd lösning. Vi har gärna ett personligt samarbete med våra kunder och du kan alltid höra av dig med frågor och funderingar eller rådgivning.

All redovisning sker online

Till vår hjälp har vi modern och digitala verktyg där allt sköts online. Till exempel har vi en app för kvittohantering där kvittona scannats in, där kan du när du vill logga in och få tillgång till löner, kundfakturering och kassarapporteringar.

Där kommer du smidigt och enkelt alltid åt all administration och redovisning, när du önskar det. Det är enkelt och tryggt att låta oss ta hand om din redovisning.

Vi har ett brett utbud av tjänster och hjälper dig med allt från bokföring, redovisning, fakturaskanning, affärsjuridik, skatterådgivning, bolagsbildning, kapitalanskaffning, olika varianter av personaladministration, mobila kontoret till bolagsavslut.

Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder här.

Din digitala redovisningsbyrå i Norrköping